Er zijn verschillende soorten brandblussers. Allereerst is er het brandblussers schuim dat wordt aanbevolen voor elk type huis. Dan is er nog de waterblusser en de poederblusser. Deze laatste is het populairst bij de consumenten, omdat hij zeer doeltreffend en gemakkelijk te gebruiken is. Je hebt ook nog gasblussers die ook brand doeltreffend kunnen bestrijden. Bovendien kun je, als je eenmaal een brandblusser in huis hebt, kiezen voor brandblusser keuren. In principe hangt de keuze van jouw brandblusser af van jouw behoeften en jouw budget.

Dingen om te overwegen bij het kiezen van jouw merkblusser

Om geen spijt te krijgen van jouw aankoop, is het raadzaam om rekening te houden met een aantal criteria alvorens een merkblusser te kopen.

  • Ten eerste is er het gewicht. Een brandblussers moet gemakkelijk te hanteren zijn om het vuur snel te doven. Het heeft geen zin te investeren in een product dat je niet zelf kunt tillen. Voor wie niet kan kiezen, zijn merkblussers met een gewicht tussen 1 en 3 kg het meest aan te bevelen.
  • Ook wordt geadviseerd om na te denken over de locatie voor jouw brandblusser. Een brandblusser moet op een plaats worden opgehangen waar je gemakkelijk bij kunt, uiteraard uit de buurt van kinderen voor de veiligheid van iedereen.
  • Tenslotte is er de prijs, die ook bepalend is bij de keuze van brandblussers.

Bij sommige brandblussers biedt elk merk een specifiek product aan, zodat de prijzen van de ene professional tot de andere verschillen. Als je een groot budget hebt, kun je het beste kiezen voor een schuimblusser van goede kwaliteit.

Waar koop je een brandblusser?

Om de brandblussers te kopen, heb je verschillende mogelijkheden. De eerste is om naar fysieke winkels te gaan die bekend zijn in brandproducten. De tweede en meest aanbevolen manier is om online te kopen.

Welke brandblusser kiezen?

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *